9 maj 2010
00:00

IFK Åmål P10

Referat: IF Viken Lag 1 - IFK Åmål P10

Årets första match med flera nyheter för laget såsom stor plan, 7-manna spel och längre matcher (2x20 minuter). Till detta kom också att tre stycken ordinarie spelare saknades pga sjukdom. Vi lyckades få med två stycken kämpar från P9 som ställde upp fast att de hade spelat ett eget sammandrag dagen innan. Oliver Westlund och Sebastian Schützer gjorde ett super bra inhopp och kämpde tappert tillsammans med alla de andra i laget i dagens båda matcher!

Viken tog ledningen och ledde med två mål en bit in i första halvlek, men alla grabbarna bet ihop, kämpade på och gav sig inte, och vi lyckades komma ikapp till 2-2 och efter en fortsatt jämn och slitsam andra halvlek så lyckades vi få till oavgjort, 3-3, vilket vi absolut skall vara nöjda med.
Alla kämpade verkligen på bra hela matchen igenom. Oliver hade en lyckodag och gjorde IFK:s alla tre mål -Hat-trick alltså -Grattis!